top of page

DENSIT

Partenerul tău în proiecte de succes.

Ne mândrim în a fi considerați unul dintre furnizorii cu cele mai fiabile și accesibile servicii de logistică. Echipa noastră este specializată pe toate nivelurile de servicii și are ani de experiență, aceștia adăugând credibilitatea unei forțe de muncă. Acest aspect ne ajută, de asemenea, în reducerea timpului de răspuns și furnizarea de servicii de livrare punctuale în orice moment, fie că este vorba de servicii de transport sau de comerț. Scopul nostru este de a face o diferență pozitivă în afaceri prin intermediul serviciilor noastre și de a construi relații pe termen lung cu clientul. Angajamentul nostru față de clienți poate fi văzut prin accentul pus pe munca în echipă. Avem ani de experiență în activitatea de fabricare a betonului, comerț cu agregate, comerț cu piese auto și comerț cu îngrasăminte chimice.

27 ani de experienta

Densit a fost fondată în anul 1995, câștigând în acești ani experiență, expertiză cu profesionalism în domeniu.

Consultanta personalizata

Pentru fiecare din serviciile oferite, echipa noastră are în componență oameni specializați care vă pot oferi consultanță spre a găsi împreună soluții personalizate.

INOVARE CONTINUĂ

Ne perfecționăm zilnic și suntem la curent cu cele mai noi descoperiri în domeniu. Participăm la cursuri de formare și aplicăm informațiile asimilate pentru a vă putea oferi servicii de cea mai înaltă calitate.

IMPACT POZITIV

Periodic colaborăm cu Asociația Curtea Veche pentru a realiza evenimente caritabile de educare pentru copii. Considerăm că este datoria fiecăruia dintre noi să oferim comunității o șansă spre un viitor mai bun.

bottom of page